Nordic Health Institute
NHI-logo (1).jpg

Bag om NHI

 
 
 

Hvem er NHI?

Nordic Health Institute opererer i Norden - med en evidens- og forskningsbaseret tilgang til smerte- og stressbehandling. Med denne tilgang er vi drevet af at sikre mere målrettet og effektiv behandling af smerte- og stressproblematikker. Disse to problematikker har alvorlige omkostninger - både på et individuelt og samfundsmæssigt plan.

Vores arbejde med den enkelte klient er funderet i data og analyse heraf, hvorved vi sikrer en præcis segmentering af klienten: Hver klient svarer på et dybdegående spørgeskema, som er lavet ud fra en række validerede og forskningsbaserede spørgerammer, der nøje er udvalgt til at måle på alt, der har indflydelse på det at have smerter eller stress. På denne baggrund screenes klienten, og med disse objektive analyseresultater skræddersyes smerte- og stressbehandlingen. Screeningen danner således grundlag for en behandling som er præget af objektivitet og målrettethed.

 

Vision  

NHI’s vision er at (af)hjælpe mennesker med  smerte- eller stressproblematikker - til fordel for de belastede selv og de dele af samfundet, som belastes af følgerne. test