Nordic Health Institute
shutterstock_132128954.jpg

Behandlernetværket

 
 

Landsdækkende behandlernetværk

På kortet til højre ses de byer, hvor vores smerte- og stressbehandlere er placeret. Smertebehandlerne er markeret med blå, mens stressbehandlerne er røde.
Alle NHI’s behandlere er via kurser certificeret til at behandle inden for vores smerte- og stresskoncepter. Behandlingerne er manualbaserede, hvilket er vores garanti for at der udøves en ensartet behandling af høj kvalitet overalt i vores landsdækkende behandlernetværk.

Interesseret i at blive behandler?

Hvis du overvejer at blive behandler hos os, inden for enten smerte- eller stressbehandling, er du velkommen til at kontakte os på info@nordichealthinstitute.com for at høre nærmere om vores forventninger til vores behandlere, samt hvad du kan forvente af et eventuelt samarbejde med os.

 

Netværk af smertebehandlere

Vores smertebehandlere er nøje udvalgt for at sikre klienten den optimale behandling. Vores behandlere er enten autoriserede fysioterapeuter, psykomotoriske terapeuter, ergoterapeuter eller sygeplejersker.

Ansøgere til Nordic Health Institute's behandlingsnetværk kommer igennem en screening for at sikre, at de deler samme kvalitetsbevidste tilgang til visitering og behandling, som vi står for. Ansøgeren skal herefter godkendes af vores fagansvarlige og vil derefter blive inviteret til et to-dages kursus, hvorpå de bliver certificeret.

 

Behandlerkursus

På kurset lærer behandlerne grundstenene i vores PainCare-behandlingskoncept og får en forståelse for, hvorfor vores screening spiller så stor en rolle i behandlingen. De modtager undervisning og en læringsmanual, hvori behandlingsprincipperne fremkommer. Det er vigtigt for os, at vores behandlere har den rette indstilling, værdier og gode service, som kendetegner Nordic Health Institute.

Behandlerkurset er vores garanti for, at klienterne modtager den absolut bedste kvalitet i behandlingen, uanset hvilken behandler klienten bliver henvist til i vores landsdækkende behandlernetværk.


Netværk af stressbehandlere

NHI har adgang til Danmarks største netværk af certificerede stresscoaches - pt. har vi over 90 stresscoaches tilknyttet. Ved at have samlet de førende danske stresscoaches kan vi tilbyde den bedste stressbehandling landsdækkende. Alle stresscoaches som vi benytter er certificerede via virksomheden Forebyg Stress ApS, som ledes af Bjarne Toftegård, en af Danmarks førende stresseksperter. Forebyg Stress udbyder Danmarks ældste og mest efterspurgte stresscoachuddannelse, og langt de fleste stresscoaches i Danmark er og bliver uddannet her. 

 

Behandlerkursus

Alle de stresscoaches NHI samarbejder med er uddannede og certificerede gennem virksomheden Forebyg Stress ApS. Læs mere om uddannelsen som stresscoach på Forebyg Stress' hjemmeside: Kursus i stresscoaching