Nordic Health Institute

Blog

 

 

 

 

 

 

 

Nyhed: Toftegård Consulting skifter navn til Nordic Health Institute

Virksomheden er inde i en positiv ekspandering, og vi vil imødekomme den rivende udvikling med et navneskifte. Vi er ved at etablere os som en stærk spiller på det danske forsikringsmarked for sundhedsordninger, hvor vi hjælper folk tilbage på sporet, når de er på vej ud eller har været ude af arbejdsmarkedet med en kronisk smerte. Derfor er Toftegård Consulting blevet til Nordic Health Institute pr. 28/2-2017.

Nordic er valgt, fordi de i både Sverige og Norge også har fået øjnene op for vores innovative behandlingskoncept 30/30. Målet er, at vi skal være en aktør for alle Nordens ca. 25 mio. indbyggere medio 2018. Health fordi vi udbreder sundhed til individet, og Institute fordi vi gennem en sundhedsuddannelse vil klæde den enkelte på til at kunne varetage eget helbred, når de har været igennem et forløb ved os. Individet skal kunne agere proaktivt, næste gang vedkommende mærker smerter i kroppen. Dette skal være gennem en blanding af selvhjælpsværktøjer og online løsninger. 

 

K J