Nordic Health Institute

Blog

 

 

 

 

 

 

 

Nyhed: Workshops hos Rambøll

Nordic Health Institute havde i januar og februar fornøjelsen af at afholde fire workshops for Rambølls interne trænerteam. Rambøll har et tilknyttet træningscenter, kaldet Ramfit, hvor de ansatte bl.a. kan træne på hold, som det kendes fra fitnesscentre landet over.

Det interne underviserteam ønskede at få deres viden opgraderet i forhold til, hvordan træningsøvelser kan gøres enten lettere eller sværere. Derfor underviste Nordic Health Institute dem i vigtigheden af fuld mobilitet i kroppen, samt hvordan styrketræningsøvelser kan udfordre den enkelte. Efter de fire workshops tog teamet fra kurset med en fyldt værktøjskasse, som de nu kan bruge til at forbedre træningen for deltagerne på de respektive hold. 

 

K J