Nordic Health Institute

Gratis behandlingsforløb

 
Fotolia_73672711_M.jpeg

Er du opsat på at komme dine smerter til livs, og har du indtil nu forsøgt forgæves?

Så læs her mere om vores gratis behandlingstilbud og tilmeld dig.

Vi tilbyder lige nu 25 gratis pladser til et op til 8 uger langt behandlingsforløb med start d. 1. marts 2018. Du skal kunne møde op en time om ugen, hvor du vil modtage behandling. Vi henvender os til dig, som forgæves har forsøgt forskellige former for behandling mod dine længerevarende smerter. Du kan være arbejdende på trods af dine smertegener, eller du kan være uden for arbejdsmarkedet som følge af dine smerter. Vi mener, vi kan hjælpe dig.

Projektleder er Jonas Vinstrup, uddannet Human Fysiolog (cand.scient) og fagansvarlig i Nordic Health Institute. Foruden at være fagansvarlig arbejder Jonas på en PhD omhandlende lænderygsmerter ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Behandlingen foregår sådan her:

Først gennemgår du en grundig screening via et spørgeskema. Dette sikrer, at du fra start modtager den rette type behandling, når du bliver henvist til en af vores kompetente behandlere. Vores tilgang til smertebehandling gør, at du i samarbejde med din behandler bliver i stand til aktivt at forstå og tage hånd om din smerteproblematik - hos os er du ikke en passiv klient på en briks.
I de første 30 minutter af konsultationen taler du og din behandler om din smerteproblematik. Dialogen giver dig mulighed for at reflektere over den smerte du oplever og søger dermed væk fra den gængse praksis, hvor du passivt modtager behandling på briksen. Du bliver uddannet i din egen smerteproblematik og vil blandt andet lære hvad der trigger smerten. Hermed vil du opnå en øget forståelse for, hvordan du selv kan håndtere smerten efter endt forløb ved NHI.
I de efterfølgende 30 minutter laver du, i samarbejde med behandleren, specifikke funktionelle øvelser der er tilpasset og målrettet din smerteproblematik.

Hvis du bliver godkendt til at deltage i behandlingsforløbet, vil du modtage en håndbog som i dybden forklarer behandlingen og hele forløbet fra start til slut.

Tilmelding

Lyder tilbuddet som noget for dig? Så skriv en mail til Jonas Vinstrup, som er leder af projektet, på jv@nordichealthinstitute.com. I mailen skal du beskrive din smertehistorik, samt hvorfor du mener, du passer ind i projektet. Du skal være villig til selv at tage turen til behandlingen, som finder sted i følgende byer: København, Ballerup, Slagelse, Odense, Århus, Esbjerg og Nykøbing Falster.

Hvem er Nordic Health Institute?

Nordic Health Institute har Norden som arbejdsplads, og vores mission er at løfte folkesundheden i de nordiske lande ved en mere effektiv og forskningsbaseret tilgang til smertebehandling. Til dette formål har vi udviklet vores innovative 30/30-behandlingskoncept. Først og fremmest indebærer 30/30-konceptet en grundig screening af klienten, hvilket sikrer at klienten modtager den korrekte behandling fra første færd. Dette afhjælper den nuværende problematik inden for smertebehandling, hvor klienter bliver sendt i forskellige typer behandlinger uden der ligger en grundig objektiv analyse bag behandlingstilbuddene. Efter screeningen følger den egentlige behandling, hvorigennem klienten bliver i stand til at tage ejerskab og forstå sin smerteproblematik.