Nordic Health Institute

Nyheder

Vi inviterer dig til en gratis screening

business-colleagues-working-together-and-analyzing-financial-figures-picture-id477863834.jpg

Du kan møde vores Founder & CEO Ronni Toftegård og screenings- og analysekonsulent Cecilie Høgsbro til Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle AM:2017. De står ved stand nummer 26. 

Fra søndag den 26. til og med mandag den 28. november 2017 kan du møde Nordic Health Institute på Hotel Nyborg Strand. Her giver vi dig mulighed for at udfylde et spørgskema. Vi foretager vores helt unikke screening af svarene, der viser os, hvad det er, der er med til at fremkalde dine smerter (NORMALPRIS 498,-). På baggrund af screeningen kan du efter eget ønske modtage en let vejledning i, hvad du kan gøre for at forebygge smerterne. 

Læs mere om dagene på arbejdsmiljøkonferencens hjemmeside:

  
http://www.bamr.dk/am2017/
 

Vi glæder os til at se dig i Nyborg.

K J