Nordic Health Institute
NHI_logo_lyst10procent.jpg

Organisation

 
 
 

Bestyrelsen

 
Hans Chr. Andersen , bestyrelsesformand, er uddannet på CBS og UT at Austin i Computer Science og på INSEAD i International Project Management & International Business Development. Han har arbejdet med forretningsudvikling hos bl.a. Nets, TDC, Compaq og Ericsson. Primært med internationale ventures og forretningssetups. Hans Christian har siden 2009 arbejdet med at skabe vækst i mere end 100 vækstvirksomheder.

Hans Chr. Andersen, bestyrelsesformand, er uddannet på CBS og UT at Austin i Computer Science og på INSEAD i International Project Management & International Business Development. Han har arbejdet med forretningsudvikling hos bl.a. Nets, TDC, Compaq og Ericsson. Primært med internationale ventures og forretningssetups. Hans Christian har siden 2009 arbejdet med at skabe vækst i mere end 100 vækstvirksomheder.

Patrik Sortti  har en grad i økonomi fra Lunds Universitet. Han er partner i Business Wellness Group, en større konsulentgruppe med hovedkontor i Stockholm, som han har været med til at opbygge og udvikle siden starten af 2002. Patrik har arbejdet med effektiviseringsprojekter og har i de seneste år arbejdet med at udvikle den private sundhedssektor i Sverige.

Patrik Sortti har en grad i økonomi fra Lunds Universitet. Han er partner i Business Wellness Group, en større konsulentgruppe med hovedkontor i Stockholm, som han har været med til at opbygge og udvikle siden starten af 2002. Patrik har arbejdet med effektiviseringsprojekter og har i de seneste år arbejdet med at udvikle den private sundhedssektor i Sverige.

Thor Birkmand , partner i ventureselskabet OTW Capital AB og aktiv inden for nordisk venture og private equity gennem mere end 15 år. Herudover har han arbejdet operationelt med teknologi, forretningsudvikling og ledelse i mere end 10 år, og herunder bl.a. som direktør for konsulentvirksomheden IconMedialab, som han byggede op fra grunden i Danmark. Uddannet HA og HA(D) fra CBS i København samt MBA fra SDBA Bocconi i Milano, Italien.

Thor Birkmand, partner i ventureselskabet OTW Capital AB og aktiv inden for nordisk venture og private equity gennem mere end 15 år. Herudover har han arbejdet operationelt med teknologi, forretningsudvikling og ledelse i mere end 10 år, og herunder bl.a. som direktør for konsulentvirksomheden IconMedialab, som han byggede op fra grunden i Danmark. Uddannet HA og HA(D) fra CBS i København samt MBA fra SDBA Bocconi i Milano, Italien.

 
Thomas Mikkelstrup , kundechef i Marsh A/S, som er førende i verden inden for forsikringsmægling og risikorådgivning. Thomas Mikkelstrup er tidligere aftalechef i TopDanmark og har stor erfaring fra forsikrings- og sundhedsbranchen i Danmark. I NHIs bestyrelse har han specielt fokus på regulering, compliance og risikostyring i tillæg til strategiarbejdet inden for teknologi.

Thomas Mikkelstrup, kundechef i Marsh A/S, som er førende i verden inden for forsikringsmægling og risikorådgivning. Thomas Mikkelstrup er tidligere aftalechef i TopDanmark og har stor erfaring fra forsikrings- og sundhedsbranchen i Danmark. I NHIs bestyrelse har han specielt fokus på regulering, compliance og risikostyring i tillæg til strategiarbejdet inden for teknologi.

Uffe Brunø Lindstrøm , uddannet fysioterapeut, partner og administrerende direktør i virksomheden Salus Danmark, som driver lægeklinikker inden for almen praksis i Danmark. Han er stifter af og tidligere sundhedsdirektør i HealthCare Danmark A/S og tidligere adm. direktør for Falck Lægehuse A/S. Herudover har han bestyrelsesposter i sundhedsvirksomheder i USA, New Zealand og England. I NHI har han specielt fokus på udviklingen af vores behandlingskoncepter.

Uffe Brunø Lindstrøm, uddannet fysioterapeut, partner og administrerende direktør i virksomheden Salus Danmark, som driver lægeklinikker inden for almen praksis i Danmark. Han er stifter af og tidligere sundhedsdirektør i HealthCare Danmark A/S og tidligere adm. direktør for Falck Lægehuse A/S. Herudover har han bestyrelsesposter i sundhedsvirksomheder i USA, New Zealand og England. I NHI har han specielt fokus på udviklingen af vores behandlingskoncepter.

 

 

Ledelsen

 
Morten Krarup,  Director - har mere end 30 års erfaring inden for IT, Telecom og E-Commerce. Som direktør i både store internationale koncerner, mindre selskaber og startups har han stor erfaring med opstart, processer, operationel ledelse og strategi. Morten er oprindeligt uddannet som datamatiker og har derudover en management uddannelse fra INSEAD.

Morten Krarup, Director - har mere end 30 års erfaring inden for IT, Telecom og E-Commerce. Som direktør i både store internationale koncerner, mindre selskaber og startups har han stor erfaring med opstart, processer, operationel ledelse og strategi. Morten er oprindeligt uddannet som datamatiker og har derudover en management uddannelse fra INSEAD.