Nordic Health Institute

Screening

 
 

Screening

Screeningen er Nordic Health Institutes grundsten. Når et sundhedsforsikringsselskab tager kontakt til NHI, sender vi et spørgeskema ud til klienten, som tager 12-15 minutter at udfylde. Derefter foretager vi screeningen inden for en time på hverdage mellem kl. 08.00-17.00.

Den unikke screening er en vigtig del af Nordic Health Institutes 30/30-koncept. Klienten udfylder et spørgeskema, hvor svarene giver os et billede af, hvordan klienten bliver påvirket af sine smerter.  Screeningen sikrer, at klientens behandling er bygget på valide data og et objektivt grundlag. Nordic Health Institute kan dermed sikre, at klienten/sundhedsforsikrings-/pensionsselskabet og virksomheden får den rette behandling første gang. Hermed vil vi sikre, at klienten undgår unødige behandlinger. Screeningen består af valide måleinstrumenter, der danner grundlag for spørgerammer omhandlende klientens smerte og helbred.

Efter screeningen er udført, og Nordic Health Institute har analyseret den, vil klienten blive sendt videre til den rette behandler. Nordic Health Institutes landsdækkende behandlerteam er alle udlært i 30/30-konceptet, og Nordic Health Institutes kan dermed sikre kvalitet og effektivitet over hele landet.