Nordic Health Institute

Klientoplevelser

Klientoplevelse: Andreas Sandnes, 25 år, studerende
 

“Jeg blev visiteret til Nordic Health Institute til behandling af en smerteproblematik knyttet til min nakke. Problemet har jeg haft i 14 måneder og smerten blev bare ved. Jeg gik ikke til svømning som jeg ellers plejer, fordi jeg var bange for at forværre mine smerter, og jeg begrænsede mine normale nakkebevægelser.

Konsultationen startede med at vi snakkede om mine smerter og tilknyttede bevægelser. Derefter udførte jeg nogle bevægelser sådan at min behandler, Frederik, nemmere kunne lokalisere mit trigger-point (smertepunktet). Videre udførte jeg nogle bevægelser samtidig med at Frederik holdt et pres på smerteområdet. Dette kunne jeg mærke var effektivt og mine nakkebevægelser blev mindre smertefulde.

Efter behandlingen fik jeg besked om at udføre to specifikke nakkeøvelser frem til næste behandling. De to nakkeøvelser kunne jeg mærke ramte de muskler i min nakke hvor problemet ligger, og dermed forstod jeg vigtigheden af faktisk at udføre øvelserne!
Efter et par dage med udførelse af øvelserne to-tre gange dagligt, har jeg allerede færre smerter ved at bevæge mig! Det er blevet sværere for mig at finde mit trigger-point og min nakke føles mere afslappet.

Min oplevelse med at få behandling gennem Nordic Health Institute har været god og meget effektiv. Jeg har virkelig fået meget ud af den første behandling og jeg vil helt klart anbefale et behandlingsforløb hos Nordic Health Institute!”

 
K J
Klientoplevelse: Inger, 60 år:
 
thumbnail(5).png

"Jeg var til min første konsultation hos Nordic Health Institute i sidste uge - og det gav virkelig mening for mig.

Før jeg mødte op hos min behandler havde jeg svaret på et spørgeskema som min behandler og jeg snakkede om i de første 30 minutter. Efterfølgende lavede vi øvelser der passede til min smerteproblematik. Det var lige det jeg havde brug for.

Min behandler var virkelig dygtig til at formidle, hvad han kunne gøre for mig og min smerteproblematik, men lige så vigtigt hvad jeg selv skulle gøre for at behandlingerne og øvelserne kunne hjælpe mig.

Jeg er meget motiveret og jeg allerede er gået i gang med de øvelser, som jeg blev tildelt. Behandleren præciserede, at det var vigtigt for en succesfuld rehabilitering, at jeg virkelig tog mig tiden til at lave øvelserne."

 
K J