Nordic Health Institute

Klientoplevelser

Klientoplevelse: Inger, 60 år:

 
thumbnail(5).png

"Jeg var til min første konsultation hos Nordic Health Institute i sidste uge - og det gav virkelig mening for mig.

Før jeg mødte op hos min behandler havde jeg svaret på et spørgeskema som min behandler og jeg snakkede om i de første 30 minutter. Efterfølgende lavede vi øvelser der passede til min smerteproblematik. Det var lige det jeg havde brug for.

Min behandler var virkelig dygtig til at formidle, hvad han kunne gøre for mig og min smerteproblematik, men lige så vigtigt hvad jeg selv skulle gøre for at behandlingerne og øvelserne kunne hjælpe mig.

Jeg er meget motiveret og jeg allerede er gået i gang med de øvelser, som jeg blev tildelt. Behandleren præciserede, at det var vigtigt for en succesfuld rehabilitering, at jeg virkelig tog mig tiden til at lave øvelserne."

 
K J