Nordic Health Institute

Nyheder

Nordic Health Institute indgår samarbejde med Euro Accident Danmark

 
Untitled design (21).png

NHI er stolte af at indgå samarbejde med Euro Accident Danmark, som er en relativt ny forsikringsaktør på det danske marked. Euro Accident Danmark er en filial af Euro Accident, Sverige, som er ejet af National General Holdings Corp., der er noteret på Nasdaq.

NHI og Euro Accident har de samme ambitioner og visioner for sundheden i Danmark om at have fokus på forebyggelse og langvarig behandlingseffekt. Dette er netop udgangspunktet for NHI’s smerte- og stressbehandlingskoncepter, PainCare og StressCare.

NHI sikrer med vores unikke online klient-screening en dybdegående og præcis udredning som medfører, at vi fra første færd kan tilbyde et målrettet og korrekt behandlingsforløb. NHI’s behandlingskoncepter afhjælper klientens problematikker her og nu, men mindst lige så vigtigt skabes en forebyggende effekt gennem målrettede øvelser og uddannelse i øget smerte- og stressforståelse.
I NHI’s behandlingskoncepter er klienten en aktiv medaktør gennem hele processen. Dette gør fremadrettet klienten i stand til i højere grad at forstå, forebygge og håndtere smerte- og stressproblematikker.


Kort om Euro Accident:

Euro Accident er et forsikringsselskab, der tilbyder Syge-, Livs- og Sundhedsforsikringer

Euro Accident har eksisteret siden 1996 i Sverige, og i Danmark siden 2017

Euro Accident i Danmark er en filial af Euro Accident, Sverige, som er ejet af National General Holdings Corp., der er noteret på Nasdaq.

Med konceptet "Holdbare Medarbejdere" tilbyder Euro Accident en ny måde at tænke forsikring plus sundhed.

Ideen er enkel: Med de helt rigtige forsikringer og fokus på sundhed vil medarbejderne føle tryghed og forblive raske.

Når man er tryg og rask, yder man mere - og når medarbejderne har det godt, klarer hele virksomheden sig bedre.

 
K J